|

För Besökare

Kvalitetsmässan är årets största, och viktigaste, mötesplats för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Det gäller tjänstemän och förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseenden är världsledande.

Kvalitetsmässan ger dig tillgång till det du behöver för att efter tre dagar i Göteborg kunna åka hem och skapa en ännu bättre verksamhet. Våra fem nationella utmärkelser bidrar till att konferensprogrammet erbjuder en uppsjö av goda idéer och framgångsrika exempel på utveckling. Utmärkelserna fungerar som en utvecklingskatalysator för kommuner, landsting, regioner och statliga myndigheter som redan är i framkant och som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Som vanligt erbjuder vi deltagarna en helhetsupplevelse. Toppolitiker blandas med innovativa nytänkare, forskare med toppchefer och utvecklingsmänniskor från hela Sverige med personer från övriga världen som bidrar till att lyfta blicken globalt.

Välkommen till Göteborg och Kvalitetsmässan den 14–16 november och bli en del av den självklara mötesplatsen för offentlig sektor.

Partierna om ”Det nya Sverige”

Hösten 2018 är det dags för svenska folket att säga sitt. Då är det val igen. Då ska vi välja hur vi vill att Sverige ska styras de kommande fyra åren. Hur Sverige ska utvecklas. Vilken riktning vi ska ta i olika frågeställningar. Hur vi vill att det nya Sverige ska se ut. Kvalitetsmässan har bjudit in samtliga partiledare för riksdagspartierna att utveckla sitt partis syn på hur Sverige ska utvecklas för att bli ”Det nya Sverige”. Möt partiledarna för Centerpartiet, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet.

 

TV-studio

I vår TV-studio hittar du spännande intervjuer med intressanta personligheter varvade med heta debatter. Även partiledaranförande hittar du här.

Öppet Forum – Temalokaler

Ta del av 30 minuters seminarier i våra fyra temalokaler.

Tema vård & omsorg erbjuder ett brett utbud av seminarier med inriktning mot kvalitetsutveckling i äldreomsorgen, patientcentrerad vård och it-stöd i vården.

Tema skola tar upp hur vi skapar rätt förutsättningar för en både framgångsrik och trygg skola, den digitala utvecklingen, det kollegiala lärandet och kompetensutveckling för skolans personal.

Tema ledarskap & utveckling erbjuder flera seminarier om innovationer, framtidens ledarskap och organisationsutveckling genom effektivare styrmodeller.

Tema samhälle tar upp samhällets stora frågor, integration, klimatet, flyktingmottagande och stadsutveckling.

0