Press

Presskontakt/Pressackreditering

Annika Orgert, pressansvarig
E-post: annika.orgert@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)31-708 80 06

OBS! Vår presservice riktar sig till den arbetande pressen, som vi med glädje försöker hjälpa på alla sätt. På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Pressmeddelanden

  • Per Schlingmann spanar om framtiden 19 september, 2017
   Vi lever i en tid där framtiden är mer osäker och oförutsägbar. Händelser i omvärlden kan snabbt förändra villkoren för den verksamhet du driver. ​Det säger Per Schlingmann som tillsammans med experter analyserar både nuet och framtiden på Kvalitetsmässan.

  • Sveriges sex bästa utvecklingsprojekt 29 augusti, 2017
   Nu är de slutliga nomineringarna till GötaPriset 2017 klara. GötaPriset delas ut till bästa utvecklingsprojekt inom offentligt finansierade verksamheter. De sex projekten har slutnominerats bland 468 insända bidrag.

  • Fem nominerade till SveaPriset 2017 tävlar om 150 000 kr 30 maj, 2017
   Nu är nomineringarna till SveaPriset 2017 klara. De nominerade bidragen är: * Transport av hjärtstartare med drönare * BUP-appen Min Utredning * När robotar sköter handläggningen ägnar sig kommunen åt medborgarna * Mednotes * PATHFx – ett unikt adaptivt kliniskt beslutsstöd

  • Fem nominerade till Sveriges DigitaliseringsKommun 2017 19 maj, 2017
   Nu är nomineringarna till Sveriges DigitaliseringsKommun klara. De nominerade är Falkenberg, Karlskrona, Kungsbacka, Stockholm och Uppsala. Dessa fem kommuner kommer att granskas ytterligare innan vinnaren utses.

  • Sex nominerade till Sveriges KvalitetsKommun 2017 28 april, 2017
   ​Nu är nomineringarna till Sveriges KvalitetsKommun 2017 klara. De nominerade är Helsingborg, Upplands Väsby, Västerås, Tyresö, Vallentuna och Örnsköldsvik. Dessa sex kommuner kommer att granskas av en expertgrupp inom Sveriges Kommuner och Landsting.

0