Kvalitet & Förnyelse

9
maj

Kvalitet & Förnyelse blir digital

Redaktör och skribent för nyhetsbrevet Kvalitet & Förnyelse är Lena Hörngren, tidigare chefredaktör för Dagens Samhälle.

Redaktör och skribent för nyhetsbrevet Kvalitet & Förnyelse är Lena Hörngren, tidigare chefredaktör för Dagens Samhälle.

Tidningen Kvalitet & Förnyelse har varit en uppskattad del av Kvalitetsmässans verksamhet. Efter tolv år byter vi nu publiceringsform. Kvalitet & Förnyelse blir digital och kommer direkt till din dator varhelst du befinner dig. E-nyhetsbrevet du just öppnat ska landa i din mejl-box ungefär en gång i månaden framöver. Vi tror att det blir ett aktuellare, effektivare och bekvämare sätt att ta del av vad som händer på utvecklingsfronten i offentlig sektor och andra spännande saker. Helt i linje med temat för Kvalitetsmässan 2011: ”Släpp fram det nya!”

Redaktör och skribent kommer att vara Lena Hörngren, känd profil från Dagens Samhälle, där hon varit chefredaktör intill halvårskiftet i år. Lena är inte bara en välrenommerad journalist med ett brinnande intresse för samhällsfrågor. Hon är också:
• västeråsare med fritidshus på Gotland
• hängiven bloggare på lenahorngren.blogspot.com
• ledamot i juryn som delar ut Stora Journalistpriset.

Du som får det här brevet finns med i Kvalitetsmässans register över personer som har ett särskilt intresse för kvalitet och samhällsfrågor. Kanske har du några egna idéer om vad vi bör skriva om? Hör av dig till Lena eller Kvalitetsmässan. Därmed önskar vi god läsning och hoppas att vi nästa år ska ses på Kvalitetsmässan.

Sven Wiberg,
Direktör Kvalitetsmässan

0