Kvalitet & Förnyelse

27
maj

Sveriges KvalitetsKommun 2015 arrangerar Kvalitetsdagar i september

kavlinge

Kävlinge blev i höstas utsedd till Sveriges KvalitetsKommun 2015 när priset delades ut under Kvalitetsmässans invigningsgala på GöteborgsOperan.

Nu bjuder kommunen in till två intressanta kvalitetsdagar den 15-16 september. Utöver en mötesplats för inspiration kommer de att dela med sig av sina erfarenheter och ge exempel på hur de arbetar. Läs mer om kvalitetsdagarna i Kävlinge

 

Vad betyder utmärkelsen för Kävlinge?

Att i två år få vara Sveriges KvalitetsKommun är viktigt för bilden av Kävlinge och arbetet för visionen att bli Skånes bästa boendekommun. Den kommunala servicen är viktig för våra kommuninvånare och att det är en avgörande faktor när man väljer var man ska bosätta sig. Att vara bäst i Sverige på kvalitetsarbete kommer så klart att stärka Kävlinge kommuns varumärke.

”Att delta i tävlingen har varit en extra drivkraft i vårt utvecklingsarbete. Utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun är den finaste man som kommun kan få, den skapar stolthet bland både medarbetare och kommuninvånare och är ett kvitto på att kommunen gör rätt saker”, säger Pia Almström (M), kommunstyrelsens ordförande Kävlinge kommun.

 

Om utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun
Utmärkelsen har delats ut av Sveriges Kommuner och Landsting och Kvalitetsmässan sedan 2003. Till Sveriges KvalitetsKommun utses den kommun som har lyckats bäst med att utveckla demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande.

Bakom utmärkelsen står Sveriges Kommuner och Landsting och Kvalitetsmässan samt NCC, Swedbank, Saco och Vision. I juryn sitter representanter för parterna.

0