Kvalitet & Förnyelse

24
mar

Kvalitetsmässan och Kommunalekonomernas förening inleder samarbete

Samarbetet mellan Kvalitetsmässan och Kommunalekonomernas förening, KEF, inleds under våren 2017 och omfattar utveckling av mässans seminarieprogram och innehåll. Kvalitetsmässan ser samarbetet som ett viktigt och naturligt steg i att ytterligare stärka och utveckla positionen som Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Genom samarbetet med Kommunalekonomernas förening, KEF, som bl a erbjuder kurser inom kompentensutveckling för ekonomer i alla affärsområden, får vi möjlighet att skapa ett intressant och högaktuellt seminarieprogram riktat mot ekonomidirektörer och controllers inom offentlig sektor, säger Henrik Edman, Affärschef för Kvalitetsmässan AB.

0