eHälsotorget

Kvalitet betyder allt inom vård och omsorg. Den 14–16 november möts de som beslutar över framtidens vård och omsorg på Kvalitetsmässan i Göteborg.

Under Kvalitetsmässan 2017 kommer vi för första gången skapa ett konceptområde som vänder sig exklusivt till företag som verkar inom området e-hälsa. Välfärdsteknologin är på stark frammarsch och leder till ökad självständighet, trygghet och delaktighet i samhället om vi utgår från individens behov och förutsättningar. Är ni intresserade av att synas där framtidens möjligheter möter dagens förutsättningar? Boka en station och visa upp hur er organisation bidrar till framtidens e-hälsa!

Platserna är begränsade till 24 aktörer på eHälsotorget. Kostnad 25 000 SEK för tre dagar (el, internet och byggnation inkluderat). Tänk över vad det skulle innebära för din organisation att vara aktiv och synas på Kvalitetsmässan. Rätt träffbild mot chefer och beslutsfattare. Ett positivt sammanhang där kvalitetsfrågorna står i centrum. Odla goda relationer med aktörerna på den offentliga marknaden. Kvalitetsmässan har ca 10 000 besökare och 4 500 konferensdeltagare. Din organisation har mycket att vinna på att vara med, välkommen!

Ladda ner foldern för eHälsotorget

Boka dig på eHälsotorget

0