Information för bokade utställare

Kvalitetsmässan flyttar till den 7–9 mars 2022. Detta gäller för er som bokat monter:

  • Alternativ 1:
    Er bokning gäller i stället på Kvalitetsmässan den 7–9 mars 2022. Vi återkommer med ny orderbekräftelse och ny betalningsplan för mässan 2022. Ni behåller den monteryta ni bokat inför Kvalitetsmässan 2021.
  • Alternativ 2:
    Om ni inte kan eller önskar vara med på Kvalitetsmässan 2022 kommer ni att återbetalas inbetalt belopp, med undantag för grundavgiften om 6 500 kr.

Vad behöver ni göra nu?

Meddela oss om ni väljer alternativ 1 eller 2 genom att maila info@kvalitetsmassan.se. Vi behöver ha ert svar senast den 21 maj 2021.

 

Vanliga frågor

Ni är naturligtvis välkomna att kontakta oss om det är något annat ni undrar över.

Hålls mässan samma veckodagar som planerat?
Nej, flytten till 2022 innebär att Kvalitetsmässan nu arrangeras måndag–onsdag (i stället för som tidigare tisdag–torsdag).

Har vi kvar samma plats på mässan?
Ja, ni behåller den monteryta och placering ni har bokat inför Kvalitetsmässan 2021.

Vi har bokat monterpaket/teknik, vad gäller nu?
Alla teknikbeställningar ligger kvar och flyttas över till de nya datumen.

Vi kan inte delta den 7–9 mars 2022, vad händer då?
Ni kommer att få erlagd utställaravgift återbetald, med undantag för grundavgiften om 6 500 kr vilken vi, med hänsyn till våra havda kostnader, kommer att behöva debitera er. Kontakta oss, så ordnar vi återbetalningen.

 

En trygg mötesplats

Våra utställares och besökares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. För att erbjuda er bästa möjliga förutsättningar för ert besök hos oss har vi anpassat vår anläggning och våra rutiner efter rådande omständigheter. Vi följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset. Vi följer även besöksnäringens förtydliganden, Safe to visit.

Läs mer om vårt säkerhetsarbete >>

0