Smartare Samhälle

Har ni lösningarna, har vi intressenterna

Smartare Samhälle, en upplevelse i hjärtat av Kvalitetsmässan. Här samlar vi aktörer som ligger i framkant och som vill få saker att hända i rätt riktning, mot ett smartare och ett mer hållbart samhälle. Genom digitalisering och automatisering möjliggörs en mer effektiv och tillgänglig offentlig sektor. Offentlig sektor söker nya lösningar för att ta sig an framtidens utmaningar. Många gånger finns tekniken redan och utmaningarna ligger i att anpassa den egna organisationen till nya lösningar och förhållningssätt.

I Smartare Samhälle bidrar ni som medverkande aktör genom era lösningar och produkter där, precis som i samhället, flera aktörer bildar en helhet. Här får besökarna möjlighet att kliva in i framtidens samhälle och bli inspirerade till att ta sig an framtidens lösningar som för Sverige framåt.

Välkomna att delta i Smartare Samhälle där du som aktör är med och sätter förutsättningarna.

Temaområden med framtidsfokus:
– Stad & Samhällsbyggnad
– Skola & Utbildning
– Vård & Omsorg

Framtiden söker relevanta aktörer inför den nödvändiga utvecklingen mot högre effektivitet och bättre verksamheter

2050 beräknas 85 procent av EU:s befolkning att bo i städer. Är det era lösningar som gör utvecklingen hållbar?

Som medverkande aktör till Smartare Samhälle har du möjlighet att visa upp era produkter och tjänster i ett sammanhang där man låter offentlig sektor ta del av era lösningar. I LAB@SmartareSamhälle visualiserar ni era lösningar i en redan uppbyggd miljö och utöver detta har ni er hemvist i TALK@SmartareSamhälle, centralt placerad på Kvalitetsmässans utställning. Här diskuterar man vidare detaljer och möjliga affärer. I TALK@SmartareSamhälle finns även en öppen scen för medverkande aktörer att presentera produkter och tjänster men även återge goda kundexempel i det relevanta sammanhanget.

Klicka här för att ladda ner foldern för Smartare Samhälle

0