Kommunens ledardag

Bra chefer och ett gott ledarskap är avgörande. Utan det – inga framgångsrika verksamheter. Det gör chefsyrket till ett av de viktigaste, roligaste och mest utmanande.

För att växa och utvecklas i chefsjobbet behövs tid för reflektion, inspiration och möten med andra chefer. Din kommun arrangerar säkert ledardagar varje år. Nu kan vi erbjuda din kommun möjligheten att arrangera ledardagar på Kvalitetsmässan 2019. Då kan ni få det bästa av två världar. Egna utbildningstillfällen med kommunens chefer, varvat med de guld­korn ur Kvalitetsmässans program som ni väljer. Ni får mervärden som inte vore möjligt vid ett helt internt arrangemang.

Skräddarsytt upplägg
Kvalitetsmässan skräddarsyr ett upplägg för er ledardag. Vi kan ordna en- eller flerdagars arrangemang. Ni kan välja ett eller flera seminarier ur Kvalitetsmässans program, vid valfritt tillfälle. Vi kan hjälpa till att ordna talare som föreläser enbart för era chefer. Dessutom kan i ta del av alla öppna aktiviteter på mässan och träffa kollegor från andra kommuner.

Varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera ett upplägg för just er!

Det kändes som att kommunen verkligen ville investera i sina chefer.

En stor fördel är att många fler av våra chefer besöker mässan och får chans att samla intryck och knyta kontakter.

Bra mix av eget arbete, föreläsningar och egen tid.

0