Bli hållbar som chef – inspirationslunch

Ledarnas lunchseminarium

Sveriges chefsorganisation Ledarna bjuder in dig till en inspirationslunch på Kvalitetsmässan onsdagen den 13 november kl.12.30-13.30. Syftet med lunchen är att diskutera hur vi kan få fler chefer i offentlig sektor att stanna kvar i sin roll.

Vi tar avstamp ur den nyligen publicerade rapporten ”Chef i nöd och lust”. Den bygger på forskning kring hållbara chefer och i studien ingick 55 chefer. Syftet var att undersöka vilka förutsättningar som krävs för att chefer ska kunna hantera sitt uppdrag och samtidigt må bra i sin roll. För att hantera sitt chefsuppdrag framgångsrikt och samtidigt uppleva välbefinnande måste chefer ha rätt förutsättningar att lösa sina åtaganden.

Ta chansen att diskutera dessa frågor under lättsamma former tillsammans med andra chefer samt företrädare från Ledarna.

Lunchen inleds av Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller.

Välkomna!

Lokal: Lounge entré 2, Svenska Mässan

Dag: Onsdag den 13 november

Tid: 12:30-13:30

Anmälan

0