Vinnarkonferensen

11 november 2020 | Münchenbryggeriet, Stockholm


Anmäl dig här

Möt vinnarna av Kvalitetsmässans utmärkelser!

Hösten 2020 är det premiär för Kvalitetsmässans vinnarkonferens. Här möter du mottagarna av Kvalitetsmässans fem utmärkelser, som delar med sig av sina erfarenheter och berättar om sitt utvecklingsarbete. Det blir också föreläsningar om verksamhetsutveckling och ledarskap med särskilt inbjudna talare, och avslutningsvis ett mingel där du får chans att nätverka och umgås med kollegor från det offentliga Sverige.

Detta innehåller Vinnarkonferensen:

 • Invgnings- och avslutningsseminarier med särskilt inbjudna talare
 • Parallella seminarier och workshops
 • Tema: Vinnande ledarskap. Ledarskapets betydelse för att driva verksamheten framåt
 • Tema: Verksamhetsutveckling. Konkreta goda exempel från framgångsrika verksamheter
 • Avslutande nätverksmingel. Ställ dina frågor till vinnarna och knyt kontakter med andra utvecklingsmänniskor från hela Sverige

Program

Fokus ledarskap

Fokus verksamhetsutveckling

Kommunkompassen 3.0 - Workshop

information och anmälan

Datum: onsdag den 11 november 2020

Plats: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

Pris: 2 900 kr (exkl moms)
I anmälningsavgiften ingår lunch och kaffepauser

Anmäl dig till konferensen

Och vinnaren är … Sveriges medborgare och företag

När en offentlig verksamhet går bra är inte vinnarna enbart medarbetarna. De stora vinnarna är de verksamheten är till för.

Det pratas ofta om utmaningar, problem och dystra framtidsutsikter för Sveriges offentliga verksamheter. Och så skulle det mycket väl kunna vara, om man inget gör för att förbättra sina verksamheter. Men det har ju aldrig varit ett alternativ för alla de som arbetar i kommuner, regioner och statliga myndigheter. Det finns en anledning till att Sverige ses som en förebild för många andra länder.

Det offentliga Sverige har alltid varit bra på att hitta lösningar – tillsammans. På Kvalitetsmässans Vinnarkonferens gör vi det igen.

Vinnare 2019

 • GötaPriset
  Samverkande sjukvård
 • SveaPriset
  Appen Hipr, Region Gävleborg
 • Sveriges DigitaliseringsKommun
  Lidingö stad
 • Sveriges KvalitetsKommun
  Sollentuna kommun
 • Sveriges Modernaste Myndighet
  Upphandlingsmyndigheten

En katalysator för utveckling

Kvalitetsmässans fem nationella utmärkelser bidrar till att konferensprogrammet erbjuder en uppsjö av goda idéer och framgångsrika exempel på utveckling. Utmärkelserna fungerar som en utvecklingskatalysator för kommuner, regioner och statliga myndigheter som ligger i framkant och som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Varför en Vinnarkonferens?

Under Kvalitetsmässan i november 2019 delades fem nationella utmärkelser ut till förebilder från kommuner, regioner och stat. Nu har du chansen att ta del av erfarenheter från Kvalitetsmässans utmärkelsevinnare.

Den 11 november berättar de om sitt målmedvetna utvecklingsarbete, hur de har lyckats att ta flera kliv mot en bättre verksamhet för medborgare och företag. I pauserna och under det avslutande nätverksminglet kan du ställa dina specifika frågor till vinnarna och även knyta kontakter med andra utvecklingsmänniskor från hela Sverige.

Konferensen är till för alla som har ett uppdrag att utveckla de offentliga verksamheterna och arrangeras i samverkan med SKR samt vinnarna av utmärkelserna, d.v.s. Sollentuna kommun, Lidingö Stad, Västra Götalandsregionen, Region Gävleborg och Upphandlingsmyndigheten.

Kvalitetsmässans utmärkelser

Medarrangörer

Partners

0