Press & media

PRESSBILDER

Bilder från Kvalitetsmässans prisutdelning den 21 november hittar du på MyNewsdesk. Ange fotografens namn.

bildarkiv på mynewsdesk

Övriga bilder från Kvalitetsmässan finns på vårt Flickr-konto:

kvalitetsmässan 2023 på flickr

PRESSMEDDELANDEN

2023-11-21
Höganäs och Värmdö prisade på Kvalitetsmässan
Höganäs kommun och Värmdö kommun blev vinnare under Kvalitetsmässans invigningskväll, då de tilldelades utmärkelserna Sveriges KvalitetsKommun respektive Sveriges DigitaliseringsKommun.

2023-11-21
Kommunikationsverktyget Helen belönas med SveaPriset 2023 – bryter språkbarriärer inom vården
SveaPriset 2023 tilldelas Worldish AB för projektet ”Kommunikationsverktyget Helen – ett digitalt stöd för patienter och vårdgivare genom hela vårdprocessen”. Helen hjälper vårdgivare och patienter att kommunicera över kommunikations- och språkbarriärer, och ökar såväl patientsäkerheten som vårdkvaliteten.

2023-11-21
Innovativ gatuinventering i Helsingborgs stad vinner GötaPriset 2023
GötaPriset 2023 tilldelas Helsingborgs stad för projektet ”Så här mår stadens gator”. Genom att ta hjälp av sopbilar utrustade med smarta kameror kan man på några veckor inventera hela stadens gatunät – en process som tidigare tagit upp till ett år.

2023-11-21
Statens maritima och transporthistoriska museer utsedd till Sveriges Modernaste Myndighet
Ett modernt arbetssätt, en tydlig inriktning i hållbarhetsarbetet och förmåga att utnyttja den senaste tekniken – det är några av anledningarna till att Statens maritima och transporthistoriska museer belönas med utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet 2023.

2023-11-21
Elisabeth Svantesson inviger Kvalitetsmässan: “Det är ett nödläge på många sätt”
Inflationen måste bekämpas och den kriminella ekonomin strypas. Det framhåller finansminister Elisabeth Svantesson i sitt invigningstal av Kvalitetsmässan.

se våra pressmeddelanden på mynewsdesk

PRESSACKREDITERING

Välkommen att bevaka Kvalitetsmässan – mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla offentliga verksamheter.

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Kvalitetsmässan. I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har större sociala medie-konton.

På begäran av våra utställare och samarbetspartner ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och tv-medverkan.

ansök om pressackreditering

För frågor om ackreditering, kontakta:
Henriette Andersson
E-post: [email protected]
Tel: +46 (0)31 708 84 16