För press

Bilder och pressmeddelanden från Kvalitetsmässan

Pressbilder

Bilder från Kvalitetsmässan 2019 kan laddas ner via vårt Flickr-konto.

Bilderna får användas i samband med redaktionell text om Kvalitetsmässan. Ange fotografens namn.

Kvalitetsmässan på Flickr

Ackreditering

Välkommen att bevaka Kvalitetsmässan! Vår presservice riktar sig till den arbetande pressen, som vi försöker hjälpa på alla sätt. På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan. Presskort krävs för ackreditering.

Kontakt
Henriette Andersson
E-post: henriette.andersson@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)31 708 84 16

Pressmeddelanden

  • 26 januari, 2021Sjutton utvecklingsprojekt nominerade till GötaPriset
   Sedan 1989 delas GötaPriset ut till Sveriges bästa utvecklingsprojekt inom offentlig sektor. De sjutton projekt som nu går vidare i tävlingen har valts ut bland över hundra anmälda bidrag. Förutom äran belönas det vinnande projektet med 100 000 kronor.

  • 13 januari, 2021Nio kommuner tävlar om att bli Sveriges KvalitetsKommun
   Sökandet är igång efter den kommun i Sverige som erbjuder den bästa kvaliteten för sina invånare. Utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun delas ut sedan 2003 och går till den kommun som har lyckats bäst med att utveckla och förbättra demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande. …

  • 28 september, 2020Svenska Mässan undertecknar Deklarationen för en stark demokrati
   Genom att underteckna Deklarationen för en stark demokrati åtar sig Svenska Mässan att under 2020–2021 bidra till att uppmärksamma och stärka demokratin, bland annat genom insatser på arrangemangen Kunskap & Framtid och Kvalitetsmässan.

  • 12 november, 2019Lidingö stad utsedd till Sveriges DigitaliseringsKommun 2019
   Lidingö stad tilldelas utmärkelsen Sveriges DigitaliseringsKommun 2019. Prisutdelningen ägde rum under Kvalitetsmässans invigningsgala på GöteborgsOperan under tisdag kväll. Till Sveriges DigitaliseringsKommun utses den kommun som har lyckats bäst med att använda digitaliseringens möjligheter för at …

  • 12 november, 2019Upphandlingsmyndigheten är Sveriges Modernaste Myndighet
   En liten myndighet med ett stort uppdrag, som på kort tid gjort en lång resa. Så beskrivs mottagaren av utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet 2019. Upphandlingsmyndigheten fick motta priset under Kvalitetsmässans invigningsgala på GöteborgsOperan under tisdag kväll.

  • 12 november, 2019Sollentuna utsedd till Sveriges KvalitetsKommun 2019
   Sollentuna kommun tilldelas utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2019. Priset delas ut vartannat år i samband med Kvalitetsmässan i Göteborg, och går till den kommun som har lyckats bäst med att utveckla och förbättra demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande.

  • 12 november, 2019Region Gävleborg tilldelas SveaPriset 2019
   Region Gävleborg tilldelas SveaPriset, utmärkelsen som belönar innovationer inom vård och omsorg. Regionen får priset för appen Hipr, som hjälper ungdomar med ADHD-diagnos att sköta sin medicinering.

  • 12 november, 2019Västra Götalandsregionens Samverkande sjukvård tilldelas GötaPriset 2019
   GötaPriset 2019 tilldelas Västra Götalandsregionens Samverkande sjukvård för arbetet med ”Snabbare och närmare vård genom samverkan och ny teknik”. Genom att tänka nytt och innovativt har man fått bort stuprören i organisationen, och därmed kunnat erbjuda en snabbare och närmare vård för invånarna i …

  • 26 augusti, 2019Sveriges fem bästa utvecklingsprojekt
   Nu är de slutliga nomineringarna till GötaPriset 2019 klara. GötaPriset delas ut till bästa utvecklingsprojekt inom offentligt finansierade verksamheter. De fem projekten har slutnominerats bland 383 insända bidrag.

  • 24 juni, 2019Tre myndigheter kan bli Sveriges modernaste 2019
   Tre myndigheter, Centrala Studiestödsnämnden (CSN), Upphandlingsmyndigheten och Ekonomistyrningsverket (ESV), har blivit slutnominerade till utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet 2019.

  • 3 juni, 2019Fem nominerade till Sveriges DigitaliseringsKommun 2019
   Nu är nomineringarna till Sveriges DigitaliseringsKommun klara. De nominerade är Karlskrona, Karlstad, Lidingö, Södertälje och Umeå. Dessa fem kommuner kommer att granskas ytterligare innan vinnaren utses.

0