Om konferensen

Inspiration och fortbildning för dig som leder och utvecklar offentlig sektor

Seminarier för ett smartare samhälle

Sedan 1989 har Kvalitetsmässan stimulerat utvecklingen av Sveriges offentliga verksamheter i riktning mot ökad kvalitet och effektivitet. Här kan du under tre dagar samla erfarenheter och inspiration för att göra din egen organisation ännu bättre och smartare.

Ta del av framgångsrika exempel på innovation, verksamhetsutveckling och nya smarta välfärdstjänster. Lyssna till erfarna ledare från politiken, näringslivet, kulturen och idrotten. Och få med dig kunskap och nya idéer som hjälper dig att utveckla och förbättra din verksamhet.

Vid sidan av att erbjuda viktig kompetensutveckling för dig som är verksam inom offentlig sektor är Kvalitetsmässan också en arena för diskussion av aktuella samhällsfrågor.

Kvalitetsmässans fem nationella utmärkelser bidrar till att programmet innehåller en uppsjö av goda idéer och exempel på framgångsrik verksamhetsutveckling. Utmärkelserna fungerar som en utvecklingskatalysator för kommuner, regioner och statliga myndigheter som ligger i framkant och som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

medverkande talare 2023