Om Kvalitetsmässan

Mötesplatsen för offentlig sektor

Kvalitetsmässan är den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Det gäller tjänstemän och förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseenden är världsledande. Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och är numera Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.


Kvalitetsmässan ger dig tillgång till det du behöver för att efter tre dagar i Göteborg kunna åka hem och skapa en ännu bättre verksamhet: goda exempel, erfarenheter och nytänkande.

Konferens

Konferensprogrammet med runt 170 seminarier är navet i arrangemanget. Toppolitiker blandas med innovativa nytänkare, forskare med toppchefer och utvecklingsmänniskor från hela Sverige med personer från övriga världen som hjälper till att lyfta blicken globalt.

Utmärkelser

Våra fem nationella utmärkelser bidrar till att konferensprogrammet erbjuder en uppsjö av goda idéer och framgångsrika exempel på utveckling. Utmärkelserna fungerar som en utvecklingskatalysator för kommuner, landsting, regioner och statliga myndigheter som redan är i framkant och som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Fackmässa

På fackmässan kan du ta del av ett digert program av öppna seminarier och scenaktiviteter, samt träffa de runt 150 organisationer som ställer ut på mässan.

Kvalitetsmässan arrangeras vartannat år på Svenska Mässan i Göteborg. Nästa arrangemang äger rum den 16–18 november 2021.

0