Goda exempel från framgångsrika verksamheter

25
feb

Goda exempel från framgångsrika verksamheter

Strategikollen
Strategikollen är en digital tjänst vi har utvecklat för att våra kunder ska kunna testa hur strategiska de är i sitt inköpsarbete. Vi berättar hur vi använder behovsdriven utvecklingsmetodik för att säkerställa att vi utvecklar digitala tjänster som möter våra kunders behov och bidrar till samhällsnytta.
Talare: Sanna Burman, digital strateg

Sanna Burman

Trendens
Trendens är ett format där vi beskriver utvecklingen på upphandlingsområdet – i år med fokus på att inspirera till offentliga inköp som skapar framtidens samhällsnytta. Vi berättar om hur vi har arbetat med lärande exempel och de insikter vi har fått om bland annat hur beslutsfattare inom offentlig sektor relaterar till offentliga inköp. Flera av exemplen påvisar vikten av samverkan mellan verksamhetsutveckling och upphandling.
Talare: Maria Öhman, strateg med särskilt fokus på innovationsupphandling

Maria Öhman

Frågeservice
Vi berättar om hur vår tjänst Frågeservice har utvecklats från något som skulle frisätta tid för juristerna att ta fram vägledningar, till att idag vara (en av) myndighetens mest uppskattade tjänster och en central del av verksamheten. Vi pratar om vinsterna, men också om utmaningarna, med att våga paketera och tillhandahålla komplex juridik i kundtjänstformat och vilka principer för tjänsten som agilt vuxit fram.
Talare: Erika Hanses, upphandlingsjurist

Erika Hanses

 

 

Event Timeslots (1)

Vinnarkonferensen
-
Möt Upphandlingsmyndigheten - Sveriges Modernaste Myndighet