Planera ditt besök

Här har vi samlat allt du behöver veta inför ditt besök på Kvalitetsmässan.

Har du en fråga du inte hittar svaret på? Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Anmälan till konferensen

Här anmäler du dig till Kvalitetsmässans konferens. Du väljer om du vill delta en, två eller alla tre dagar. I konferensavgiften ingår tillträde till konferensen, mässan, samt lunch och fika angiven dag.

Boka din plats i god tid! För bästa pris, anmäl dig senast den 15 juni. Under hösten sker ytterligare en prishöjning efter den 15 september.

Har du fått en rabattkod, till exempel av ditt fackförbund? Då fyller du i den vid anmälans sista steg under “Summering”. Rabatten dras av på slutpriset och gäller oavsett val av antal dagar.

Din bokning bekräftas av vår samarbetspartner Meetx, som hanterar alla anmälningar och hotellbokningar. För frågor om din anmälan, kontakta Meetx på kvalitetsmassan@meetx.se.

Välja seminarier

När konferensprogrammet är klart i sin helhet under hösten får du som är anmäld till konferensen möjlighet att välja vilka seminarier du vill gå på. Vissa seminarier kommer att bli fullbokade, så för att inte missa det du är intresserad av rekommenderar vi att du gör ditt val på förhand.

Om du inte gör något val är du förstås ändå välkommen att besöka vilka seminarier du vill – då i mån av plats.

Du som gör ditt val på förhand kommer också att få en länk till ditt personliga schema.

Entré till mässan

Som mässbesökare kan du ta del av programmet på våra öppna scener, utbildningar och workshops, samt träffa de företag och organisationer som ställer ut på mässan.

Här anmäler du dig som mässbesökare.

Har du fått en rabattkod från någon av våra utställare deltar du utan kostnad. Annars är priset för en entrébiljett 392 kr (exkl. moms). Entrébiljetten gäller för alla mässans tre dagar.

Hämta ut biljetter

Dina biljetter hämtas ut på plats i registreringen. Inga biljetter skickas ut i förväg.

Ett par dagar innan Kvalitetsmässan startar får du ett sms med en streckkod. Vid ankomst till Svenska Mässan scannar du streckkoden för att skriva ut din namnskylt, som gäller som entré till konferensen/mässan, och eventuella biljetter till kvällsarrangemangen.

Kvällarna på Kvalitetsmässan

Den 21 och 22 november bjuder vi in till två trevliga kvällsarrangemang. Umgås med kollegor från hela Sverige och njut av god mat och underhållning. Första kvällen får du dessutom vara med när vinnarna av Kvalitetsmässans utmärkelser avslöjas.

Du kan boka plats på kvällsarrangemangen i samband med din anmälan till Kvalitetsmässan, oavsett om du ska delta på konferensen eller besöka mässan.

Tisdag 21 november: Invigningskväll med prisutdelning
Utdelning av Kvalitetsmässans utmärkelser, mingelbuffé och underhållning.
Pris: 395 kr

Onsdag 22 november: Festkväll
Middag i Kongresshallen, mingel, musik och underhållning.
Pris: 495 kr

Mat och dryck under ditt besök

För dig som deltar på konferensen ingår lunch och fika. Luncherna serveras inne på mässområdet. Alla luncher är laktos- och glutenfria. Har du angett andra allergier eller önskemål om specialkost så hittar du detta på den lunchbuffé som är skyltad “Specialkost”.

På mässområdet finns också ett café för mässbesökare.

Runtom på Svenska Mässan finns ett brett utbud av restauranger som erbjuder allt från take away till gourmetmiddagar.

våra restauranger

Boka hotellrum i Göteborg

Vi har förhandsreserverat rum på ett antal hotell i Göteborg för Kvalitetsmässans deltagare. Gothia Towers är Svenska Mässans eget hotell och ligger i direkt anslutning till Kvalitetsmässan. Alla hotell ligger i de centrala delarna av Göteborg.

Du kan boka hotellrum i samband med din anmälan till Kvalitetsmässan, oavsett om du ska delta på konferensen eller besöka mässan.

Din hotellbokning bekräftas av Meetx, som hanterar alla anmälningar till Kvalitetsmässan. Notera att eventuella ändringar av bokningen ska göras via e-post till Meetx, kvalitetsmassan@meetx.se, och inte direkt till hotellet.

se valbara hotell

Hitta hit

Kvalitetsmässan äger rum på Svenska Mässan, i centrala Göteborg. Ingång genom Svenska Mässans huvudentré mot Korsvägen (entré 5).
Adress: Mässans gata/Korsvägen.

Se vägbeskrivning och karta.

Tillgänglighet på Svenska Mässan

Alla, oavsett personliga förutsättningar, ska kunna besöka Svenska Mässan. Vår ambition är att anpassa våra lokaler och ingångar så att de är välkomnande för alla. Klicka nedan för mer information om tillgänglighet och stöd på plats.

tillgänglighet på Svenska Mässan

Avbokning och ändringar

Anmälan till konferensen är bindande, men kan överlåtas till annan person mot en kostnad av 350 kr. Kontakta Meetx på kvalitetsmassan@meetx.se för att överlåta din anmälan.

Avbokningsvillkor gällande hotellrum hittar du här.

Om konferensen ställs in återbetalas hela konferensavgiften.

Nytt för i år är att du kan lägga till ett avbokningsskydd vid din anmälan. Med avbokningsskydd är du garderad och får full återbetalning av konferensavgiften om du inte kan delta på Kvalitetsmässan vid händelse av oväntad sjukdom.

Så fungerar vårt Avbokningsskydd:

  1. Avbokningsskydd kan endast beställas online när du anmäler dig som konferensdeltagare på Kvalitetsmässan och kan inte läggas till i efterhand.
  2. Ditt deltagande måste avbokas via mail till kvalitetsmassan@meetx.se senast 30 minuter innan Kvalitetsmässan öppnar den dag som ditt deltagande på Kvalitetsmässan skulle påbörjats.
  3. Avbokningsskyddet är personligt, vid gruppbokning ska varje enskild person beställa Avbokningsskydd för att det ska gälla.
  4. För att ansöka om återbetalning av konferensavgiften måste du kunna uppvisa läkarintyg i original.
  5. Återbetalningen gäller enbart konferensavgiften, ej resor, hotell eller andra utgifter du har i samband med ditt deltagande på Kvalitetsmässan.
  6. Kostnaden för Avbokningsskyddet återbetalas ej.
  7. Avbokningsskyddet täcker inte avbokningar som görs på grund av undersökning, operation, behandling och/eller inläggning på sjukhus som planerades innan ditt deltagande på Kvalitetsmässan bokades.

0