Nya datum för Kvalitetsmässan

Den 10 januari presenterades nya pandemirelaterade åtgärder och restriktioner som påverkar mässors verksamhet. Åtgärderna införs med avsikten att de ska gälla under en begränsad tid och kommer att omprövas var 14:e dag. Det står dock redan nu klart att de nya riktlinjerna kommer att påverka våra möjligheter att arrangera Kvalitetsmässan som planerat i början av mars. I nära dialog med medarrangörer, partner och utställare har vi därför beslutat att flytta genomförandet till ett senare datum.

Kvalitetsmässan arrangeras i stället måndag 2 maj–onsdag 4 maj 2022.

Information för dig som är anmäld till konferensen

Din anmälan flyttas över till de nya datumen utan att du behöver göra någonting. Har du inte möjlighet att delta i maj betalar vi tillbaka din anmälningsavgift. Du kan också välja att överlåta din anmälan till en kollega. Om du har bokat hotellrum i samband med din anmälan (via Meetx) kommer din hotellbokning att flyttas över till de nya datumen.

Alla anmälda konferensdeltagare får den 19 januari ett mail med mer information. För avbokning, ändringar eller övriga frågor, kontakta oss på [email protected].

Information för dig som är utställare

Alla bokade utställare får den 19 januari ett mail med mer information. Om du har frågor, kontakta oss på [email protected].

En trygg mötesplats

Våra utställares och besökares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Vi följer givetvis myndigheternas riktlinjer och rekommendationer, och anpassar löpande vår mötesplats efter rådande omständigheter.

Läs mer om hur vi arbetar för att skapa en trygg mötesplats >>